Hej och tack allihopa!

Tack för en otroligt givande stund tillsammans med er! Tack för att ni var så öppna och fick mig att känna mig som hemma. Vilket får mig att tänka på mindfulness-uttrycket "Wherever you go, there you are". Och visst är det så, att vart vi än går, där är vi.

Detta är förstås mycket mer än en putslustig mening - det är en djup sanning att vi i vilka sammanhang vi än möter, vilka människor vi än möter och vilka utmaningar vi än möter, alltid har oss själva. Så frågan är hur detta "själv" mår och hur mentalt skickligt det är. Om vi vågar ta ansvar för våra egna liv kan vi börja se att, trots att allt som händer inte alltid är upp till oss, det absolut är upp till oss hur vi reagerar på allt som händer.

Som ni redan vet har jag upplevt både med mig själv och med min personal hur värdefullt en daglig vana av mindfulness och meditation. Jag hoppas att ni känner er inspirerade att ta hand om er och er "inner business".

Feedback please!

Svara gärna på fyra snabba frågor här: https://sv.surveymonkey.com/r/HXPNPLQ

Video

Här har ni även den video med Prince EA som jag lovade att skicka ut eftersom ljudet inte fungerade.

Om ni har några frågor är det bara att höra av sig till mig på linda@bjorkbusiness.com. Ni kan även följa mig på Twitter på @SoulBirch och på min nystartade facebooksida för meditationstips och mental inspiration.

När video-snuttar från föreläsningen blir tillgängliga så delar vi även med oss av det.

Må gott allihopa!

Linda

BOKTIPS

Frågan om förkovran har dykt upp från er sida, nedan har ni därför ett par boktips. Jag har läst en uppsjö böcker kring mindfulness och coaching, och dessa finner jag både välskrivna och väl genomtänkta.

I det nya året kommer även min bok ut (yippie!!) som kommer att heta INNER BUSINESS - Mind-Training for Leadership Success. Jag ser till att informera er då den kommer ut.